Home » Elysian – AW22 Budapest Central Europian Fashion Week

Elysian – AW22 Budapest Central Europian Fashion Week

Gratulálok a kollekcióhoz. Az előző bemutatódnál illetve a mostaninál is előjött az arany szín. Mi a jellemző a márka színhasználatára, hasonlóan az előző kollekcióhoz több sötét szín vagy most esetleg más koncepció?

Alapvetően ezek mindig is az Elysian színei voltak, a pasztell színek. Én nagyon kedvelem és most évek óta visszatér a csillogás az öltözékeken. Most a korcsolyázás és a jég színei és a jégnek a textúráját akartam megjeleníteni a ruhákon, így adta magát. Itt most az arany szín olyan volt, mintha hókristályok lettek volna a ruhán amik megcsillannak. Ehhez szerencsére gyönyörű selymet sikerült találnom. A színek maradtak, az örök fekete, az örök csontszín, és inkább az anyagtípusokon változtattam. Ruhákat, nadrágokon és dzsekiket csináltunk jersey anyagból, tehát hurkolt kelméből, nem csak szövetekkel dolgoztunk. Célom volt továbbá, hogy megjelenjen egy olyan vonal az Elysiannál, ami úgy sportos hogy közben megőrzi a sikkességét és nőies mivoltát. Nagyon élvezem most az ezzel való kísérletezést.

Elysian - AW22 Elysian - AW22 Elysian - AW22

Már nem először szerepeltek táncosok a bemutató elején, róluk mit érdemes tudni?

Ők egy táncospár, akik a való életben is egy párt alkotnak (egy magyar hölgy és orosz kedvese). A balett társulatuk itt van Budapesten, és arra kértem őket, hogy próbálják meg imitálni a korcsolyázást a nézőknek, mivel máshogy nem tudtuk volna ezt megoldani.

Elysian - AW22  Elysian - AW22Elysian - AW22

A légiesség mint a balettre, mind az Elylisanra nagyon jellemző. Melyik volt a kedvenc kollekciód eddig és melyik a kedvenc darabot a mostani kollekcióból?

10 éves az Elysian, úgyhogy 20 kollekciónk van, nehéz választani. A mostani kollekcióból nagyon szerettem az overálokat, a printert meg a tüllt is. Szeretem a jersey ruhákat, a dzsekit és nadrágot. Szeretem a fényes bársony hatású anyagokból készült darabokat is, mert szerintem nagyon szépen hozta vissza a jég fényét és tükrözését.

Elysian - AW22 Elysian - AW22 Elysian - AW22

Az Elysianra jellemző fekete szín az őszi-téli kollekcióban mégsem volt annyira jelen, ez miért volt?

Imádom ha a nők télen világos színt viselnek Szerintem csodálatos, szóval a csont színnek mindig ott kell lennie a kollekcióban. Én is gyakran viselem, ráadásul mindenféle hajszínű nőnek jól áll a világos szín.

Boglárkával készített első interjúmat itt olvashatjátok. A honlapját pedig itt érhetitek el.