Home » Bonprix – nyári szett ötletek, tippek

Bonprix – nyári szett ötletek, tippek

Bonprix rendelésem

A Bonprix oldalt nagyon szeretem, hiszen rengeteg opció közül válogathatok. Másodszor adtam le rendelést ezen a webshoppon és egyiket sem bántam meg. Sőt!

A vichy-kocka, vagy angolul a gingham minta, ami alapvetően az apró, fekete-fehér-szürke kockás darabokat jelenti, de ma már színes változataik is divatosak.
Ez a ruha ebben a piros, rózsaszín és fehér színkombinációban nekem teljesen megtestesíti a nyarat, és a természetet. A nagyvárosoktól távol ebben a ruhában egy kerti party vagy egy hétvégi piknik hangulat lesz úrrá rajtam. Nagyon elvarázsolt az életérzés, amit sugároz ez a ruha.

Természetesen direkt nem a tehenész lány két fonott, copfos jelleggel stylingoltam meg! A városi lány modern piknikes hangulatát kelti a fehér óra és a fehér magasszárú és sarkú cipő. A napszemüveg is egy fontos kiegészítője egy-egy kirándulásnak. Amikor megláttam ezt a tisztást, tudtam, hogy ez a ruha pont ide illik. Nagyon tetszik, hogy ez a ruha nem csúszkál rajtam, hanem pont felveszi a test alakját. Idomul hozzá. Tetszik az ejtett váll, hiszen idén a kivágások, a szabadon hagyott vállak a divat. A fodor előnyös kis és közepes mellméretű hölgyeknek is. Az öv pedig szépen eltakarja a ruha szabásvonalát, amit én kifejezetten szeretek. Szerintem nagyon Andi-s ez a ruha. Nagy kedvencem lett.

Bonprix kockás ruha elölről Bonprix kockás ruha hátulról

atkotos-ruha-vichy-kockas-mintaval-piros-feher-kockas merevito-nelkuli-body-fekete

A kirándulások után térjünk vissza a városba. Ezt a bodyt a merészebb Andinak választottam. Az egész szett egy folyamat része, hiszen a nadrágot még év elején rendeltem és ez a body most ennek a Bonprix kapszula kollekciómnak a része lett. A műbőr nadrágokban az a jó, hogy szinte bármilyen felsővel vagy toppal hordható. Ez a body azért tetszett meg, mert úgy gondolom merész de mégsem lépi át azt a bizonyos határt és szimplán utcára is hordható felsőként. Nagyon tetszenek a csipke betétek benne és a hálós mély dekoltázs rész is. Könnyen variálható szoknyákkal, rövidnadrágokkal, skortokkal is. Úgy gondolom nagyon jól ki lehet használni ezt az alapdarabot.

Bonprix body és műbőrnadrág Bonprix műbőrnadrág és body

Cipő a Zarából van, a táska pedig az örök kedvenc Furla Metropolisom.

Köszönöm szépen a lehetőséget a Bonprixnek!