0   32
0   135
0   36
2   149
3   161
671   190
4   166
1   140
0   67

Lazy Sunday

Ugyebár tavaly novemberben volt a Marie Claire Fashion Days, ahol én is kifutóra léptem, majd Dominikával kint maradtunk egész nap és végignéztük a divatbemutatókat. Úgy esett, hogy a Rossmann standjánál beregisztráltunk Rossmann kártyáért és végül kiderült, hogy nyertem egy Viszkok Fruzsi Lusta Vasárnap csomagot :)

A csomag elég lassan érkezett meg, de az öröm ugyanakkora volt, mintha két napon belül megkaptam volna. Fruzsinak ez a csomagja egyszerűen nagyszerű :)Főleg így télen, amikor amúgy is szeret begubózódni az ember. Kezdjük is az elején.

A csomag tartalmaz:

  • teát
  • illatgyertyát
  • tusfürdőt
  • testradírt
  • fürdőpamacsot
  • és egy arcmaszkot
Lusta Vasárnap

Lássuk részletesebben.  Alapjáraton én amúgy is telepakolom a fürdőszobát gyertyákkal de még sosem volt lótuszvirágy illatú Dufti üveg illatgyertyám, ezért nagyon örültem, hogy valami újat próbálhattam ki.

Mivel fürdőpamacsom sem volt, ezért ennek is örültem ez a – for your wellness – névre hallgat. Tény, hogy egyszerűbbé teszi a zuhanyzást, bár én inkább a kádban áztatós típus vagyok :))

Ha már így a kádban áztatásról beszélünk az arcmaszkokra még tavaly kaptam rá. Azóta is felfedező körúton vagyok a témában, ezért az Isana Hydro Booster arcmaszk is jól jött :)

Az Isana gyöngy tusfürdő, nem volt újdonság van pár flakonnal betárazva itthon, mert elég nagy kedvenc.

Megmondom őszintén, hogy nem vagyok egy nagy testápolós ember, azaz túlságosan lusta vagyok ahhoz, hogy végig testápolózzam magam, viszont ezzel ellentétben a bőrradírozásért odavagyok. Ha mást nem is de aki teheti a Wellness and Beauty testradírt tengeri sóval és olajjal, sheavajjal és mandulaolajjal mindenképp próbálja ki. Az illata mennyei már csak azért is megéri.:)

Végül de nem utolsó sorban a King’s Crown cseresznyés-banános tea, csak szimplán felteszi a pontot az i-re.

 

Nagyon szépen köszönöm ezt, a fantasztikus csomagot a Rossmannak, és Fruzsi légyszi még több ilyet a jövőben is! :)