July favs

Exra Aloe Dermo – Gél egy 98%-ban Aloe Verát tartalmazó készítmény. Tökéletes szúnyogcsípések által okozott irritációk kezelésére. Epilálás utáni bőrnyugtatásra, kidörzsölt bőrfelület megnyugtatására.

Ezt használom kézkrémként mióta az Yves Roches téli kézkrémem elfogyott. Őszibatack illata van és nagyon puha lesz tőle az ember keze.

Victoria’s Secret Pink Warm & Cozy vaníliás és passionfruit illatú testpermet. Húgomtól kaptam és nagyon jó illata miatt már majdnem el is fogyott.

Az Avon Surreal Sky parfümöm most fogyott el és nagyon szerettem csak ajánlani tudom.

Vissza az Aloe Verához. Ez a gél zseniális, mert egyszerűen lehűti a lábat. Fura összetevői lehetnek de miután bekenjük a fáradt lábunkat vele egyszerűen elkezd a gél hűteni. Nagyon jót tesz a vérkeringésnek és sokkal jobban érzi magát az ember miután használta a krémet.

Yves Rocher Hydra Végétal már hónapok óta nagy kedvenc és ez továbbra se változott. Több bejegyzést is írtam már róla. A termékcsaládhoz tartozó Hydra Végétal hidratáló refresh gél csak tökéletes kiegészítője a krémnek. Nagyon jó páros együtt. A Golden Tea ajak balzsamom az első olyan balzsam, amit tényleg napi szinten használtam és el is fogyott, szóval csak meg akartam említeni, hogy az Yves Roche termékek annyira jók, hogy akár arra is rávesznek, hogy egy olyan termékeket is használjunk, amit előtte soha.

z

Viszont a nyár igazi kedvence az Yves Rocher Gyöngyházfényű száraz olaj. Csillogás mindenhol! Hajra és bőrre is használható. Az ember napsütötte bőre ragyogó csillogást kap és a haj is egy arany fényt. Nem tudom szavakba önteni, ki kell próbálni, ráadásul az illata is mindent visz.