Introduction of M.A.C. makeup

MATTE LIPSTICK PINK PIGEON
LIP PENCIL TALKING POINTS
PREP + PRIME LIP
POWDER BLUSH BLUSHBABY
HYPER REAL GLOW PALETTE / GET IT GLOWIN’
PREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER / PRESSED
PREP + PRIME FIX+ LAVENDER
STUDIO FIX FLUID SPF 15 NC15
MINERALIZE CONCEALER NC15
VELUXE BROW LINER OMEGA
IN EXTREME DIMENSION 3D BLACK LASH
EYE SHADOW X 9: PASTEL TIMES NINE
PRO LONGWEAR PAINT POT PAINTERLY

HU:

Régóta vártam már azt a napot, amikor egy személyre szabott sminkelésen vettem részt a M.A.C. jóvoltából. Sikerült jobban megismerkednem a márkával, mert igazából a Candy Yum Yum szerelmen kívül, nem igazán mélyültem el a termékekben.

A szemzugom kicsit sötét ezért alapból egy kis korrektorral világosítottunk rajta. Kezdetben a Pro Longwear Paint Pot – Painterly árnyalata került fel az egész szememre. Ez egy nagyon hálás termék, mert nem csak tartóssá teszi a fölé kerülő szemhéjpúdert de önmagában is lehet használni.
Egy kis keretet szerettünk volna adni a szememnek és ehhez a Eyeshadow X9 palettát használtuk. Sajnos a honlapon nem találtam meg csak a rózsaszínes árnyalatát de azt belinkeltem. A 217-es ecsettel a mélyítő vonalamba egy sötétett míg a mozgó szemre egy világosabb bézses barnás árnyalat került. Az alsó szempilláim alatt is világosabb szín kapott helyet, így szép keretet kapott a kék szemem.
Alapból a hétköznapokon nem sminkelem ki a szemem pedig szerintem szép ha van egy kerete de még mindig a brutál rúzs, szempillaspirál és sok highlighter kombónál tartok… :)
A pilláimra a In Extreme Dimention 3D Black Lash került. Megmondom őszintén, hogy én még nem találkoztam olyan szempillaspirállal ami rossz lett volna. Lehet, hogy csak szerencsém volt eddig, de bízom benne, hogy ez a jövőben is így marad.
A szemöldök nekem még mindig egy kényes téma. Alapból nem szoktam a szedésén kívül csinálni vele semmit, de tudom, hogy egy jó ceruza csodákat tesz az ember szemöldökével. Mi a Veluxe Brow Liner – Omerga árnyalatát tettük fel. Megmondom őszintén nagyon megtetszett és így ez a termék haza is jött velem, de meg kell tanulnom használni. Mit is értek ez alatt? A M.A.C. egy backstage márka. A termékei elképesztő módon pigmentáltak és egy picivel több szemöldök szín már nagyon sok(k) lehet. Én pedig az a típus vagyok, aki szeret túlzásba esni :)
Ma már előbb készítik el a szem sminket a mesterek, mint az arc alapozását, mert egy nagyon erős, szép sminket, ha elrontanak, akkor az egész alapozást kezdhetik elölről. Így én is előbb megkaptam a “szemem” majd a Mineralize Concealer ásványi anyagoskban gazdag, közepes fedésű korrektor került a szemem alá. Ez a folyékony állagú termék, inkább a világosításra jó, mint a bőrhibák elfedésére az állaga miatt.

Mielőtt a lényegre tértünk volna mert az alapozást nagyon vártam, előtte a Prep + Prime Fix+ hidratáló permettel fújtuk le az arcom. Megmondom őszintén ez az antioxidánsokkal teli spray már régóta felkeltette az érdeklődésemet, mert amikor videókban látom használat közben ezt a terméket, így kívülről egy elképesztően luxus érzetet keltett és a várakozásaim meghozták az eredményt és saját bőrön is luxus érzetet kelt :) Nem mellesleg fixálja a sminkünket és hidratál, ezért smikelés előtt, után és bármikor napközben is lélek és makeup simogató.
A Studio Fix Fluid SPF 15 ikonikus alapozót tettük fel, ami építhető fedéssel rendelkezik és konkrétan olyan érzés volt mintha nem lenne az arcomon semmi. Nem hiába az egyik TOP terméke a M.A.C.-nek. Nagyon keveset kell belőle használni, gyönyörűen fed. Az arcom a rózsaszínes típusba tartozik, viszont mivel pirosodásra hajlamos vagyok ezért ezt a sárgásabb színekkel lehet kiegyensúlyozni ezért egy ilyen árnyalat került fel rám.
Az alapozás után megint kaptam egy kis korrektort a szemem alá, ez már rózsaszínes árnyalatban tündökölt. Nem kötelező csak egy árnyalatot tennünk az egész arcunkra, bátran lehet kombinálni őket.
Fixálásra egy mattító átlátszó kompakt púdert választottam a Prep + Prime Transparent Finishing Power / Pressed-t.

Elérkeztünk a második termékhez, ami hazajött velem. Ez pedig nem más, mint a Hyper Real Glow highlighter paletta. Nem tudom mennyire figyeltétek meg de hajlamos vagyok beleesni a highlighterekbe. Nagyon szeretem, hogy ez most épp aktuális trend is és nem csak az én hóbortom. A sminkelésen természetesen normális mennyiség került rám, azóta én már durvultam a palettámmal :) Ezt a palettát nem lehet szavakkal leírni, egyszerűen gyönyörű.
A pirosító főlé tettünk, viszont én a szemöldök vonalam alá, a szám fölé, a mozgó szemhéjamra és ahova nem szégyellem kategóriába esően szoktam tenni :)

Pirosítóként egy újabb ikont választottunk a Power Blush Blushbaby-t, ami egy hideg rózsaszín árnyalat. A highlighter alá került fel.

Elérkeztünk a szájhoz. Itt meg kell említenem azt a terméket, amit ha valaki nagy rúzs rajongó, mint amilyen én is vagyok, akkor egyszer erre be kellene ruháznia. Ez nem más, mint Prep + Prime Lip bázis. Ez egy kulcs fontosságú termék. Amikor a Candy Yum Yum bejegyzésemet írtam, akkor még én is a carmex-re esküdtem, csakhogy a kettő nem ugyanaz. A carmex hidratál felpezsdíti a vért ápolja az ajkakat. Nem lehet rá rúzst tenni, mert elkenődik. Régen sem úgy használtam, hogy rátettem a rúzst hanem előtte utána de persze így is szárított a Candy Yum Yum, amit a rózsaszín felhő és lila köd eltakart de ma már nem kell, hogy kicserepesedjen a kedvenc rúzsunktól a szánk! Nálam ez lett a TOP termék és bár aznap nem hoztam haza, mert le akartam tesztelni. Tuti, hogy a közel jövőben beszerzek egyet.
A számon próbálkoztam egy kis újítással így a Lip Pencil-ből a Talking Points és a rúzsból a Matte Lipstick Pink Pigeon került. Szép, de nem a Candy… :) Ezzel úgy érzem, hogy hűségem továbbra is örök. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos végül nem jött össze az aznapi fotózás így csak pár selfie-vel tudom illusztrálni a bejegyzésem. Nagyon sok jó tanácsot kaptam és szerintem tanultam is egy csomót ebből a sminkből. Nagyon szépen köszönöm a M.A.C.-nek ezt a csodás élményt.

MATTE LIPSTICK PINK PIGEON
LIP PENCIL TALKING POINTS
PREP + PRIME LIP
POWDER BLUSH BLUSHBABY
HYPER REAL GLOW PALETTE / GET IT GLOWIN’
PREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER / PRESSED
PREP + PRIME FIX+ LAVENDER
STUDIO FIX FLUID SPF 15 NC15
MINERALIZE CONCEALER NC15
VELUXE BROW LINER OMEGA
IN EXTREME DIMENSION 3D BLACK LASH
EYE SHADOW X 9: PASTEL TIMES NINE
PRO LONGWEAR PAINT POT PAINTERLY