0   41
0   43
2   37
0   80
1   55
1   75
0   76
0   51
0   50

Cranberry and Cinnamon – Avon

HU:

Mint tudjuk, az illatok szerelmese vagyok, így rögtön ki kellett próbálnom az Avon új illatát a vörös áfonya és fahéj Naturals tusfürdő, testápoló és testpermet termék együttest. Szeretem követni a klasszikus trendeket, így ha tusfürdőhöz, kiegészítő termékek is társulnak, akkor nekem azt ki kell próbálnom, hiszen így nem csak az illat lesz tartósabb de nem is keveredik semmi mással, ami esetleg megváltoztatná a hatását az adott terméknek.
Be kell vallanom a tusfürdőtől többet vártam, hisz az illata egy szippantással el is illant, ami azért kicsit illúzió romboló, viszont a testápoló egy csoda! Mintha vörös áfonyás joghurtban csobbanna a testünk. Nagyon jó az illat és tartós is, a permet teljesen hozta az eddig megszokott hatását és még mindig inkább a ruhámra fújom, mint a bőrömre. A termékcsalád illata, teljesen igazodik a téli fűvös napokhoz, amikor közérzetünket egy kis fűszeres illattal tesszük hangulatossabbá.

lines

EN:

As you know I love fragrances, that’s why I needed to try the new Naturals products from Avon. This cranberry and cinnamon shower gel, body lotion and scented spritz were so winterly for me so I got them. I need to admit the scent of these products are amazing and I love to use full family fragrances like the same shower gel and body lotion because I think that is classic and one is making stronger the other one. I should say I wasn’t impressed with the shower gel because the smell just went away right after I opened the bottle. The body lotion is a dream, it is like having a bath in a cranberry and cinnamon yogurt. The scented spritz is the same like what I had before and I use this also on my clothes instead of my skin.
These fragrances are totally matching with the weather. I think that is so good when you get seasonal spices around you.