Arctisztítás Avon termékekkel

Az Avonnak ez a 3 terméke azért fogott meg, mert nagyon fontosnak tartom az arcápolást. Főleg ha sminkelünk minden nap. A smink eltávolítása és a “pucér” bőr megfelelő tisztítása nagyon nagy figyelmet igényel, ugyanis sok bőr baj abból adódik, hogy a használt kemikáliákat nem szedjük le a bőrünkről és azok káros hatásai szívódnak be a bőrünkbe.

A kék tubusos Avon Triple Action arc- és sminklemosó többféleképpen is használható. Vagy arclemosóként felvisszük a nedves bőrünkre, végogmasszírozzuk vele az arcunk és bő vízzel lemossuk, vagy sminklemosó maszkként felvisszük az arcunkra 60másodpercet várunk és utána mossuk le. Nagyon szeretem, a kétlépéses arctisztításomnak ez a termék az egyik része.

A Purifying Jelly Cleanser olajos és kombinált bőrre javasolt. Ezt a terméket én azokon a napokon használom, ami minden hónapban előfordul és olyankor egváltozik kicsit a bőröm fizimiskája. Ezekben a napokban előszeretettel használom ezt a zselés készítményt, ami nagyon szépen megtisztítja az arcomat.

A Revitalising Micellar Water, ami B-vitamit tartalmaz. Nagyon szeretem a micellás vizeket mert ha lustább vagyok csak egy vattakoronggal áttörlöm az arom és már kész is vagyok, illetve ugyanezt teszem a sminkem eltávolítása után is. :)