Aromax – art aroma diffúzor led -világítással

Idén mindent be kell vetni az inmunredszer erősítése érdekében. Próbáltam én is sok olyan dolgot beleépíteni az életembe, mint a gyömbéres, citromos, mézes tea napi fogyasztása, vagy a propoliszos virágméz kúraszerű bevitele. Persze idén megtanultunk kezet mosni… Elég szomorú tény, hogy előbb nem tudtunk, de ami késett elérkezett. :) A fertőtlenítőszerek és a kézkrémek napi használata végre divatba jött. Bízzunk benne, hogy a rossz dolgok elmúlnak de ez a divathullám sokáig velünk marad. A smoothie készítőmről heteken keresztül készítettem bejegyzéseket az instagram oldalamon, mert egy nagyon jó vitaminforrásnak tartom a különböző turmixok által bevitt vitamin variánsokat.

Viszont elérkezett az idő, hogy a téli dekorációhoz elővegyük a téli illatgyertyáinkat és meghitté tegyük a lakást. Parfümtervezőnek készültem, aminek elengedhetetlen kelleke, hogy szeressem az illatokat.

Egyik nap a barátnőmnél jártam, akinél diffúzor által citromfüves illat lengte be a lakást. Nagyon tetszett. Már régóta szerettem volna kipróbálni az ilyen diffúzorokat, de csak olvastam róluk, élőben sosem láttam, éreztem.
Ekkor megfogadtam, hogy én is beszerzek magunknak egyet, mert a hatása teljesen elvarázsolt és egyébként is szerettem volna már venni, csak az az utolsó löket hiányzott.

Ekkor elmentem a Rossmannba de teljesen ki volt fosztva az üzlet a diffúzorokat illetően. Ezért vettem egy tucat teamécsest és illóolajokat, meg egy párologtatót. Nagyon szerettem, mert fantasztikus illatot eredményeznek ezek a 100%-ig természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajok. 6 illatot szereztem be:

 1. teafaolaj:
  levegőtisztító és bőrápoló
  Ezt az olajat vettem le elsőként a polcról mert a levegőtisztítása főleg a vírus idején nagyon fontos. Baktérium és gombaellenes hatása van az olajnak, de használják inhaláláshoz, aromafürdőhöz, felsőtestre bedörzsölő olajként, az orr környékének ápolására, izzadásra hajlamos lábápolásra, felszíni bőrsérülésre, rovarcsípés esetén illetve korpás fejbőr ápolására. Használat előtt mindig végezzünk bőrpróbát!
 2. indiai citromfű
  Ez a személyes kedvenc illatom. Ezt nem kell keverni semmivel, ez önmagában fantasztikus illattal lepi el a lakásat.
  Párologtatásra, aromafürdő és bőrápoló olaj készítéséhez ajánlják. Idegi kimerültség és túlterheltség ellen tökéletes.
 3. fahéjolaj
  fog – és szájápolásra
  Párologtatásra használom én személy szerint, mert nagyon otthonos karácsonyi hangulatot ébreszt bennem. Viszont keverékként bőrápolásra és szajvíz készítésére is használják.
 4. citromos eukaliptusz
  illat összetevő, bőrápoló, levegőillatosító
  Már ezt az üvegcsét is elhasználtam párologtatásra, mert ezek a cirtomos illatok olyan üdévé teszik a lakást, hogy nem lehet róluk leszokni. :) Ezen kívül bőrápoló olaj készítésére és testápoló olaj készítésére is használják.
 5. eukaliptuszolaj
  levegőtisztító, testápolóként bőrfrissítő
  amikor már nagyon meguntam a teafaolajat de még mindig fertőtleníteni szeretném a levegőt, akkor szoktam használni. Ezen kívük fürdéshez és bedörzsölőként bőrfrissítőnek is használható.
 6. borsosmentaolaj
  frissítő, élénkítő, a bőr vérkeringését serkenti
  Ezt is párologtatásra használom és ez is tisztítja a levegőt. Élénkítő fürdőt is lehet belőle készíteni, bedörzsölőként, pattanásos arcbőr tisztítására, belélegezve fejfájáscsillapító, borogatásra és arcszsesz kéeszítésére is alkalmas ez az olaj.

A fent említett olajok mindengyikét használhatjuk felmosóvízhez keverve, porszívó porzsákjára cseppentve, mosogató és mosógép öblítős részébe keverve.

Amikor az illóolajokat vettem, vettem egy abtibakteriális légfrissítő sprayt is. Ezzel az ágyat és az ágy körüli részt szoktam fertőtleníteni. 15-20cm távolságból fújom  a ágytakaróra és az éjjeliszekrény tetejére. 3perc alatt kezd el hatni a felületeken. Ezt nagyon fontosnak tartom főleg most, hogy téli időkben nem csak a covid 19-et lehet elkapni, ilyenkor sokkal nagyobb a fertőzésveszélye mindennek. Nagyon kellemes Levendula és mandarin illata van a készítménynek, ami egyszerre nyugtató és friss hatású is.

Végül de nem utolsó sorban végre az én otthonomba is megérkezett az Aromax Art aroma diffúzor led -világítással.

Mindent tud, amit szerettem volna, hogy tudjon. Kicsit aggódtam, mert már nagyon be akartam szerezni egy ilyen diffúzort de egyszerűen nem találtam olyan termékleírást, ami egyértelművé tette volna, hogy ez az amit szeretnék. Nagyon szerettem volna ha elegán a design, ha kikapcsolt állapotban sima fehér a termék színe(tudom, tudom formatervezői igények) szerettem volna ha tudja változtatni a színét, ha halk, ha van rajta időzítő és ami a legfontosabb, hogy magától kikapcsoljon ha már kevés benne a víz.

Ez a termék pedig minden kritériumnak megfelel! :)

Nagyon odavagyok érte, egy régi álmom volt, hogy legyen a lakásnak egy ilyen kis apró éke, ami még praktikus és hasznos is. Nagyon megszerettem a márkát és az eddig próbált összes termékét csak ajánlani tudom.