Arcmaszkot a szép őszi bőrért

Elhoztam Nektek az Equilibra® 3 arcmaszkját, amit volt szerencsém kipróbálni az elmúlt napokban. Alapból szeretem az Equilibra® termékeket az extra aloe dermo gélről már írtam is és a nyáron nagyon nagy használatát vettem az eperszedéses égésem után illetve a szúnyogok ellen is.

Mióta el kell takarnunk az arcunkat mikor tömegközlekedést használunk vagy bármilyen közösségi területre, boltba megyünk, azóta még nagyobb figyelmet kell az arcápolásunknak szentelni, mert bizony megszenvedi a bőrünk a folyamatos “légzésmentes” környezetet. (Nem mintha alapból nem folyton az arcápolást favorizálnám.)

Nagyvárosi nőként nagyon fontos az arc védelme a környezet károsító hatásaival szemben. A maszkot, amit az utcán hordunk mondhatjuk védelemnek de azzal együtt hosszútvon az sem tesz jót, így nagyon jól tud esni a bőrünknek egy kis plusz törődés.  Az aktív szenes arcmaszk egy 100% -os viszkózszövet maszk, melyet a szmog és a méreganyagok által okozott szennyeződések eltávolítására tervezték. A megtisztított bőrre feltesszük a maszkot és 10-15 percig hagyjuk hatni, majd öblítsük le a maradékot. Napszaktól függ, hogy mikor alkalmazzuk, én általában este szoktam feltenni és utána már csak az éjszakai krémemet használom. Szeretem az arcmaszkokat mert, olyan instant egészséget adnak. :) Látványos és rögtön érezhető a különbség és mivel nem vagyok a világ legtürelmesebb embere, ezért nekem ezek a dolgok tökéletesek.

Ebben a maszkban az aktív szén, tisztít és méregtelenít míg az aloe vera nyugtatja a bőrt.

Az Equilibra® ARGAN Ránctalanító arcmaszk az argánolaj és a Coenzyme Q10-zel megállítják a bőr öregedési folyamatát, táplálják és védik a bőrt. A benne lévő értekes anyagok együttesen fejtik ki hatásukat. Az A-vitamin a bőr rugalmasságáért felel az E-vitamin és a Coenzyme Q10 antioxidánsok a bazsarózsa csökkenti a öregedési foltok láthatóságát a sheavaj és az argán olaj táplálja a bőrt.

A használat szintén 10percet vesz igénybe a megtisztított arcon, majd a végeredményt is meg kell mosni és szárazra törölni.

Az Equilibra Argán revitalizáló arcmaszk nagyon jól hidratál. Nekem ez a személyes kedvencem.  A maszkot hialuronsav és avokádó olaj keverékével dúsítják, hogy a bőrt hidratálják, kiegyensúlyozottá és ragyogóvá tegyék.

A maszkokat a Rossmann-nál is meg lehet vásárolni.

Köszönöm,szépen a lehetőséget, hogy kipróbálhattam ezeket a maszkokat.