0   32
0   135
0   36
2   149
3   161
671   190
4   166
1   140
0   67

Aloe Vera

Mire is jó ez a krém?

  • fáradt és igénybevett lábra
  • napozás utáni pirosodásra
  • epilálás és borotválás utáni használat esetén felfrissíti az igénybevett bőrt
  • izzadság által okozott kidörzsölődés
  • csípések okozta viszketés, irritáció

Kezdjük egy – két érdekes ténnyel:

A gyógyító nedv kinyerésével várni kell a növény 4-5 éves koráig, mert addig csak mérgező anyagot termel. A közismert értékes, kocsonyás anyag a levél belső részében található.

Nézzük a tapasztalatokat. Mint tudjuk heti 5-ször járok bikram jógára. Mivel ez a tevékenység 40°C melegben történik, ezért a csípőmnél általában kidörzsölődik a bőröm az óra végére. Ez nagyon zavart és kíváncsi voltam, hogy tudok -e valami megoldást találni rá. Mióta ezt a krémet használom jóga után, azóta nem lehet egyben lehúzni a bőrömet pár edzés után. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Mivel a Római – part a gyengém nyaranta, ezért sok estét töltök ott. Ahogy én is a szúnyogok is szeretitk a Dunapartot így őszintén állítom sokat segít a szúnyogcsípések gyógyulásában a gél használata.

Ha nyár akkor, papucs és szandál szezon van. Ilyenkor sokkal többet törődünk a lábfejünkkel hiszen mások is látják. A sarkakon lévő bőrkeményedés nem a legszebb látvány de ez a krém ezen is sokat segít és nem kellemetlen nyitott cipőben járni a nagy melegben.

Valljuk be a szőrtelenítés eléggé megterheli a bőrt. A legtöbb krém kamillát vagy aloe verát tartalmaz, ezeket ajánlják a kozmetikusok is. Viszont semmi sem veheti fel a versenyt egy 98%-ban Aloe Verát tartalmazó készítménnyel.

Miket nem tatalmaz ez a krém?

vazelinmentes

parabénmentes

alkoholmentes

hozzáadott parfümöt nem tartalmaz

A Equilibra Extra Aloe Dermo-gél a Rossmann üzletekben vásárolható meg, 3499Ft-ért.

https://shop.rossmann.hu/equilibra-extra-aloe-dermo-gel-98-aloe-vera-150-ml

Nagyon elégedett vagyok a termékkel és ahogy Anyukámnak is voltak alap készítményei otthon, mikor kicsi voltam, így bennem is kialakult egy ilyen szokás és ez a termék közéjük tartozik.