0   55
1   56
3   89
48   118
24   111
9   732
1   371
2   422
4   559

Szentendre

 

 

 

 

 

 
 

HU:
Fantasztikus dolog , mikor itthon van az a fotós, akivel a legjobban tudok és szeretek együtt dolgozni. Ha már így alakult, úgy gondoltuk kicsit felfedezzük Szentendrét és igen, beleszerettem a helyszínekbe. Van ennek a szikrózó kék égnek egy kis görögös hatása, ami persze egy nyári fotózás alkalmával nem egy rossz dolog :)

Idén rájöttem, hogy az erős tonusú színek mellett a három alap szín a ruhatáramban a fehér, a tengerész kék és a rózsaszín.

Ehhez a szetthez nem is passzolhatna jobban más táska, mint Enihorn Lisanne táskája kék – fehér színben.
A Bershkás cipőmet, még leárazáskor vettem, amikor Oxford stílusú cipőt kerestem, és elkapott az a bizonyos “ezt nem lehet itt hagyni” érzés, mely uralkodik rajtam elég gyakran :)

lines

EN:
It is an incredible feeling when my photographer is in Hungary and I can work with him because I think photography is a very personal thing, I need to feel comfortable front of the camera and with people around me. Well, I think we are a really good team, I can learn from him a lot and all of our work time together is pretty fun.

We decided to explore Szentendre. I fall in love with it immediately. :) I think that beautiful blue sky and and the white walls make the atmosphere a bit like Greece, what is not a bad thing in a summer photo shoot :)

I always know I love strong toned colours but I also realized my wardrobe 3 essential colours are navy blue, white and pink.

For this outfit I can’t imagine more perfect bag than Lisannes’s bag from Enihorn in the colour blue and white.

The shoes are from Bershka. I bought them in sales time, when I was on the hunt for an Oxford style shoes and I got the feeling which I often get “That is impossible to not to take home.” :)

photo by Balazs Modis
bag by Enihorn
cardigan by ANDREASZANYI
shoes by Bershka
jeans by F&F
T-shirt by AsYouWish