0   55
1   56
3   89
48   118
24   111
9   732
1   371
2   422
4   559

Float Flamingo at Biograd

 

 

HU:
Egész nyáron erre vártam! Mint tudjátok az egyik kedvenc social media platformom az INSTAGAM így nem csoda, hogy teljesen elkapott a láz, hogy a nyár slágere a flamingós fotó felkerüljön a fotóim közé. :)
A madárka meg is érkezett és ki is várta sorát, mivel azért valljuk be mindenki szeretne egyedi lenni, még akkor is ha éppen populáris fotót készít. :) Így a helyszín nem egy medence hanem a csodálatos Biográd partját mosó tenger lett. Szerintem ez volt a nyaralásunk legvidámabb fotózása, ugyanis több dologgal is meg kellett küzdenünk, ilyen volt a szél és a hullámok :) Nagyon nagy élmény volt és végre, nekem is elkészült A FLAMINGÓS fotóm :)

lines

EN:
I was waiting in the hole summer to get the popular flamingo picture for my INSTAGAM. I got the bird early in this summer but of course I wanted to my own version of the INSTAGAM style pic. In that case Virág and I took our most joyful photo shoot in the sea instead of any pool. :)
We loved our choice even when it was so difficult to get this right because the weather was so windy and the waves were big also.
I loved every second what we spend at Biograd. Finally I have The ultimate flamingo pic!

Photo by Virág Bogdándi
All images taken on the LG G4