0   55
1   56
3   89
48   118
24   111
9   732
1   371
2   422
4   559

F&F jumper

HU:
Ezekben a hidegebb fura időkben, egyre nehezebb megfelelő helyet találni a fotózásokhoz, de sikerült. :) Egy belvárosi lakás 4m-es belmagasságának szépségét egy minimalista lakberendezés teszi még fantasztikusabbá. Így, rögtön kelés és elkészülés után meg is ejtettük a spontán fotózást melynek egyik Instagramon is megjelent fotója felkerült az F&F 80ezer követővel rendelkező Instagramjára! Elképesztően büszke vagyok erre! :)
Ez a pulcsi, amúgy hímzett mintájában is gyönyörű de puhasága is felbecsülhetetlen.
A téli általános total black szetteket nagyon jól kiegészíti a mintás pulcsi.
A csizmáról már nagyon rég meg akartam írni a véleményem mert nagyon kényelmes! Szeretem a magassarkú cipőket, csizmákat de valljuk be nem a legkényelmesebb, praktikusabb lábbelik az ilyenek. Viszont a legsportosabb öltözéket is nőiesebbé teszi egy pár centis sarok, tehát jobb ha van :)
Az F&F – comfort without compromise – a saroknál és a talp tappancsos részén is egy puha betét részt tartalmaz, hogy ne legyen megterhelő az egész napos magassarkú viselet. :)

lines

EN:
In this crazy weather it is very difficult to have a good place for photo shoot, but we got one. :) In the city center a flat with 4m high ceiling is absolutely stunning but with minimalist design it is a dream. That is why we got to have our shoot right after we woke up and got ready. From this shoot one picture has been chosen  to repost in Instagram. F&F asked me to let them repost a pic. They have 80thousand  followers!
I am so proud of that! :)
This jumper is beautiful with the embroidered details and also so soft.
Everyone has the typical total black outfit in winter time but this embroidered detail makes it cute. :)
The boots are very special I wanted to mention them long time before. I love high heels, it doesn’t really matter they are stilettos or boots but high heels. I know most of them are not comfortable footwear. BUT! One pair of heels are transfer the sporty, boyish outfits to have a feminine touch on it. :) That’s why it is better to have heels than don’t.
The F&F – comfort without compromise – sensitive sole padding on heel and underfoot are game changer! You should try. I wear them everyday since I got them in late September.

Photo by Gürcan Isineri
All images taken on the LG G4
Jumper from F&F
Bag from Gas
Boots from F&F
Makeup from Rimmel London Littl Minx