0   55
1   56
3   89
48   118
24   111
9   731
1   371
2   422
4   559

Checked coat

HU:
Be kell vallanom szerelmes vagyok az F&F őszi-téli kollekciójába. Gyönyörű kabátokat dobtak piacra, elérhető árakon.
Ebben a szezonban a kockás a legnagyobb divat. Nekem már kicsit sok, hogy a csapból is kocka folyik de végre, VÉGRE én is megtaláltam azt a kockát, ami teljesen levett a lábamról.
Furcsa mód ezt a kabátot egyáltalán nem érzem soknak, sőt a babarózsaszín csíkokkal és az elképesztően menő gallérjával igazából, egy tökéletes darabnak mondanám. A tény, hogy bordó gallérral varázsolták ezt a kabátott még sikkesebbé, mint ami alapjáraton is, egyszerűen lenyűgöző.
Az egyenes vonalvezetés és a zippes zsebek a sima kockás kabátot áthelyezték a vagányul elegáns kategóriába.
Természetesen a combközépig érő velúr fekete csizmámmal hordok ilyen időben, majdnem mindent :)
Végül de nem utolsó sorban szenteljünk egy percet a táskámra, amit Húgomtól kaptam szülinapomra és alig vártam, hogy egy bejegyzésben megmutathassam. Rita jól tudja, hogy odavagyok a Designer táskákért és megmondom őszintén ennel nagyobb meglepetést álmomban sem gondoltam volna, hiszen ez nem csak figyelmes és rettentően személyes de egyben übercool! A Sophie by Chance márka fantasztikus táskákat készít, szuper nőies stílusban és végre nekem is beköltözött egy az otthonomba. Mindenképpen csekkoljátok le a táskáit, higgyétek el megéri!
A Rimmel London Littl Minx dobozát teszteltem, és a fotózásra is ezeket a termékeket tettem fel, mert tényleg nagyon jók! A hosszabb bejegyzést itt olvashatjátok.

lines

EN:
I need to admit I am in love with F&F autumn – winter collection because they made beautiful coats for affordable price.
In this season the check is the most popular print. I am a bit fed up with this print because it is everywhere and non of them was special to me, but finally I found my checked love.
I don’t feel this coat is too much, maybe because of the baby pink lines or the super cool collar which is dark red, but I feel this is the perfect checked coat in the market at the moment.
The dark red collar is just amazing, you don’t need to show it if you don’t want but you can show off to be cool if you feel like it.
The straight silhouette and the pockets with zippers made the coat is going to the next level which is the elegant and chick style.
Of course in this time of the year I almost wear everything with my over the knee velours black boots. :)
Last but not least let’s look at my bag, shall we? :) This bag is from my Sister. She got it for my B-day and I just waited to show you in a post. It is very special to me not only because I love Sophie by Chance brand, also because my Sister knows I am really into designer’s bags and She kindly gifted me with one. I think it is very thoughtful and very special present and bag. The brand is making super feminine bags and accessories so I am highly recommend to check it out. I am so happy I can be an owner one of their bags :)
For the shoot I used my Rimmel London Littl Minx box makeup. I got them for testing and I love them. You can read the post about it here.

Photo by Dóra Adorján and Blanka Huszár
All images taken on the LG G4
Coat from F&F
Bag from Sophie by Chance
Over the knee boots from Zara
Makeup from Rimmel London Littl Minx