0   55
1   56
3   89
48   118
24   111
9   732
1   371
2   422
4   559

Avon haul #1

HU:
Elindítottam a Beauty vonalat a blogomon, mert míg régebben nem figyeltem erre annyira, ma már sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek erre.
Az első bejegyzés egy Avon haul és a róluk alkotott véleményem.

 

EN:
I launched my Beauty line on my blog, because until now I was not into that much to beauty stuff, but slowly – slowly I growing up and now I have everyday focus on my skin and I like to use make up as well.
So the first post is about an Avon haul, and my opinion about the products.

HU:
Az Avonnak a MARK vonala, magába foglal nagyon sok smink terméket.
A hétköznapokban, amit tutira használok az a szempillaspirál. Szerencsére Édesapám génjeinek köszönhetően elég hosszú pilláim vannak. Ezt szeretem kihangsúlyozni. Az alsó pilláimat nem szoktam kisminkelni, mert érintik a szemem alatti bőr felszínét.
Ez a spirál nem csomósít, nagyon könnyed, ami alatt azt értem, hogy ha dramatikus hatást akarunk elérni, akkor sok réteget kell használnunk. Nagyon könnyen lemosható, ezért vannak napok amikor kifejezetten szeretem a könnyedségét.

EN:
Avon has a line called MARK and it has a lot of makeup products in it.
I use mascara in my everyday life because I am that lucky I got some really cool gene from my Dad and my lashes are so long, so I like to show off them :)
The bottom lashes are too long that’s why I dont use on them any mascara.
This mascara is so smooth and light, when I say light I mean you need to do more than one coat on your lashes to dramatize your eyes.
It is very easy to clean off and this is one of the reason why I love it so much.

HU:
Ez egy 1000éves kedvenc, amit most nemrég a szülinapomra, kaptam és nagyon örültem neki, hiszen szeretem ezt a testpermetet. Igazából ez a termék volt az első testpermetem életemben, még évekkel ezelőtt. Azóta is gyártják és azóta is kedvelem, ugyanúgy, mint évekkel ezelőtt.
Bevallom őszintén én nem a bőrömre, hanem a ruhámra szoktam fújni így sokkal tovább megmarad az illata. :)

EN:
This is an all time favorite. I have had my B-day and I got it that time and I just remembered how cool is this product. This was my first scented spritz back in years and I loved it. I like it just as much like few years ago.
I honestly can tell, I spray it to my clothes not my skin, because in that way it keeps the fragrance longer around me.

HU:
Sajnos nem látszik a kezemen, de ez a testápoló tele van csillámokkal, szerelem! Van már most egy télies illata, ami persze csak jó hiszen már olyan hideg van kint, hogy lassan búcsúzhatunk az ősztől és jöhet az ünnepekel teli tél :)
Maga a krém rózsaszín és vanília színű, amit mi magunk keverünk össze mikor bemasszírozzuk a bőrünkbe. Az illata eszméletlenül jó! Nagyon szeretem ezt a testápolót, ami nagyon nagy szó mert általában kicsit sem keltik fel az érdeklődésemet, sőt kifejezetten nem szeretem őket, mert macerás az egész testet bekenni, de ez az illat a csillámok és az a puha bőr, amit varázsol ez a krém, teljesen megváltoztatta a világnézetem! :)

EN:
Unfortunately you are not able to see on my hand there are a lot of shimmering things, I love it! It has a wintery fragrance, which is getting to be appropriate because the weather is so cold now and slowly we can say good bye to autumn and say hi to the festive winter :)
The cream is pink and vanilla colors what we are mixing on the skin when we massage in this cream to our skin. The fragrance is to die for! I love this body lotion and this is I think the first time I say that to a body lotion because usually I don’t like them, they are so long to throw on and in the end I am fed up with the smell of them. But that shimmering body lotion opened a new chapter :)

HU:
Kettő az egyben alapozó SPF 15-tel. Bevallom őszintén csak fotózásokon viselek alapozót a hétköznapokon egyáltalán nem. Az alapozókat nagyon nehéznek találom az arcomon. Viszont ebben az alapozóban pont az fogott meg, hogy nagyon lágy és ennek ellenére nagyon jó fedése van. :)

EN:
2 in 1 foundation with SPF 15. I honestly can tell you I wear foundation only on my photo shoots and other days my face is naked :) I feel the foundations are too heavy on my face and thats why I got this one because it said this is very light and this is indeed. Although it is very light the coverage is very strong so I love it. :)

HU:
Hidratáló fürdő és zuhanyzás közbeni olaj. Megmondom őszintén egy napom zuhanyzással kezdődik és a kádban ázással végződik. :) Totál odavagyok a kádakért és mindenért, ami a kádban lubickolást egy magasabb szintre emeli :)
Nagyon kiváncsi voltam, hogy milyen lesz ez az olaj. Ha használtátok már a Johnson’s baby olajat, akkor ez pont olyan csak nem fürdés után használjuk hanem közben. Egyetlen baj csak az, hogy 150ml max 4fürdés alatt elillan. :(

EN:
Moisturising bath and shower oil. I can tell a successful day starts with a shower and ends with a bath in my life and I love baths and everything what makes having a bath in a next level. :)
I was very curious about this oil what I can describe like it makes you feel like you used Johnson’s baby oil but not after shower during the shower. The only bad thing with this oil it runs out so quickly maximum 4bath you can use one bottle which is 150ml.

HU:
Ez az első Avon termékem, amit még nyáron kezdtem el hazsnálni. Azért vettem mert ez nem egy naptej ez egy napfényvédő krém, ami nagyon nagy külöbség mert míg ez is vízálló, nem olyan ragadós, mint a naptejek formulája.
Mindennapi használatra vettem és az arcomat kentem be vele.
Egész nyáron nem voltam leégve és biztonságban éreztem a bőrömet. Nagyon szeretem ezt a krémet.

EN:
This is the first product what I got from Avon. I used it back in the summer. I got it because it is not a sun cream it is a water resistant sun lotion and that’s why it is not that sticky as the cream. I used it everyday in summer and I knew my skin is in safe even under the sun. I love this item.